Home Glazed hair
Hair solutions

Glazed hair

De trend voor stralend haar. Glazed hair is een populaire nieuwe trend die je haar een glanzende afwerking geeft.

Photo by aveie woodard on Unsplash

Deze look wordt bereikt met een glaze haarverf, een semi-transparante kleurbehandeling die je haar een subtiele glans en kleurversterking biedt zonder het zwaar te maken.

Sheer glaze verf geeft je haar een doorzichtige, glanzende laag die de kleur verdiept en een gezonde glans toevoegt. Het is ideaal voor een subtiele opfrisbeurt van je haarkleur met een natuurlijke uitstraling.

Het biedt meerdere voordelen. Ten eerste zorgt het voor een stralende glans, waardoor je haar een gezonde uitstraling krijgt. Daarnaast verdiept en verfrist de glaze verf je haarkleur, wat resulteert in een levendigere look. Het effect is lichtgewicht en voelt niet zwaar aan in je haar, waardoor het comfortabel is om te dragen. Bovendien blijft de glans en kleur langer behouden, waardoor je minder vaak hoeft bij te werken. Kortom, glazed hair biedt een mooie combinatie van glans, kleurversterking en langdurige resultaten.

Photo by Element5 Digital on Unsplash

Om de voordelen van glazed hair zo lang mogelijk te behouden, is het belangrijk om milde shampoos en conditioners zonder sulfaten te gebruiken. Deze helpen om de glans te behouden zonder je haar te beschadigen. Regelmatig diepconditioneren houdt je haar in topconditie, zodat de stralende look langdurig blijft.